Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Belkin QODE Bluetooth toetsenbord

Voorbereiden en verbinden


Gebruik van een extern toetsenbord is een goed alternatief voor typen op een touchscreen en maakt werken op de iPad makkelijker. Dankzij Bluetooth® technologie kun je het toetsenbord draadloos gebruiken.

Dit artikel geeft je informatie over het voorbereiden voor gebruik en verbinding maken met de Belkin QODE™ Ultimate-etui met toetsenbord.

 

Het toetsenbord voorbereiden voor gebruik

Laadt het toetsenbord ongeveer 2,5 uur op als je deze voor het eerst gaat gebruiken.

Voor eerste keer gebruik, klik de iPad vast in het etui.
 

 

Verbinding maken met het toetsenbord 

 1. Zet uw iPad in de gewenste zichthoek. 


  BELANGRIJK: Zorg ervoor dat magneet aan de onderkant van het scherm verbinding maakt met de magneet van het etui.

 2. Houd op het toetsenbord de toetsen Fn en <···>Pair ingedrukt of tik in het Home-scherm op het Instellingen pictogram (tandwielen).
   

 3. Tik in het menu Instellingen in de linkerkolom op Bluetooth. 4. Tik op het schuifje om Bluetooth AAN te zetten. 5. Het toetsenbord zal op de iPad worden weergegeven onder Apparaten. 
  Selecteer Belkin Ultimate Keyboard (Belkin Ultimate-toetsenbord) om verbinding te maken.  Als de verbinding met de iPad tot stand is gebracht, gaat het toetsenbord automatisch AAN wanneer je het scherm in een kijkstand zet.

         AAN                                  UIT

OPMERKING: Als Bluetooth® op de iPad AAN staat, zal het toetsenbord van de QODE™ Ultimate-etui met toetsenbord automatisch AAN gaan. Als je een andere iPad gebruikt, moet je opnieuw verbinding maken met de QODE™ Ultimate-etui met toetsenbord.

 

Troubleshooting

 

Als het toetsenbord niet wil verbinden, controleer dan het volgende:

- controleer of Bluetooth aanstaat, zie hierboven bij stap 3&4. In Instellingen moet er achter Apparaten een radertje gaan draaien.

- Houd op het toetsenbord de toetsen Fn en <···>Pair ingedrukt, als er rechts opzij van het toetsenbord een blauw lampje knippert is er voldoende stroom, het toetsenbord zou nu getoond moeten worden. Zo niet, dan dient het toetsenbord opgeladen te worden (zie stap Het toetsenbord voorbereiden voor gebruik).

- Als het toetsenbord in Instellingen > Bluetooth getoond wordt maar niet verbonden wordt, tik op de regel van het toetsenbord. Achter deze regel moet nu een radertje gaan draaien en moet Verbonden komen te staan.

In andere voorkomende gevallen, neem contact op met CloudyDay

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen