Update iOS (9.3) installeren niet mogelijk

Wanneer je via jouw iPhone, iPad of iPod Touch iOS 9.3 wil installeren kan het zijn dat je een foutmelding krijgt.

Deze melding toont de volgende boodschap: ‘Update installeren niet mogelijk. Fout bij de installatie van iOS 9.3’ of omdat je niet verbonden bent met het netwerk.

Het beste kun je navigeren naar Instellingen ▸ Algemeen ▸ Opslag en iCloud-gebruik ▸ kies bij ‘Opslag’ voor ‘Beheer opslag’.

Zoek in de lijst naar ‘Software-update’, open dit en nu kun je hier de update verwijderen via de gelijknamige knop. Probeer daarna de update opnieuw te downloaden en uit te voeren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update.