Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

FaceTime - geen beltoon bij inkomend gesprek

Het kan voorkomen dat er geen beltoon gespeeld wordt bij een inkomend FaceTime-gesprek.

Controleer in Instellingen > Geluid > Beltoon en Meldingen of de schakelaar niet links staat. Naar rechts schuiven zou een geluid moeten afspelen.

Controleer in Instellingen > Algemeen > Functie Zijschakelaar of Rotatievergrendeling (zie 2) of Geluid Uit (zie 1) geselecteerd is.

1. Indien Geluid Uit geselecteerd is, zet de zijschakelaar aan zodat geluid niet gedempt wordt. Zie hiervoor Volumeknoppen en zijschakelaar. Het probleem zou hiermee opgelost moeten zijn.

2. - Indien Rotatievergrendeling geselecteerd is, selecteer Geluid Uit. 
- Zet de zijschakelaar aan zodat geluid niet gedempt wordt. Zie hiervoor Volumeknoppen en zijschakelaar
- Test of de beltoon gespeeld wordt door een FaceTime verbinding te maken met de iPad vanaf een ander Apple device. Wordt de beltoon gespeeld ga verder.
- Ga naar Instellingen > Algemeen > Functie Zijschakelaar, zet Rotatievergrendeling weer aan. Desgewenst kun je de zijschakelaar weer aanzetten om de schermrotatie te vergrendelen.
-Test of de beltoon gespeeld wordt door een FaceTime verbinding te maken met de iPad vanaf een ander Apple device. 

Het probleem zou hiermee opgelost moeten zijn.

 

Mocht na het volgen van deze stappen het probleem niet opgelost zijn, dan kan er sprake zijn een hardware-defect. Dan zou er ook geen muziek of andere geluiden te horen moeten zijn. Is dat het geval, neem dan contact op met ons.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen