ibabs app crasht

Als bij openen van de ibabs app deze gelijk crasht, dan zijn onderstaande stappen een mogelijke oplossing.

- Sluit de app via de app-lijst die je krijgt na 2x op de Thuis-knop te drukken door de app omhoog weg te vegen.

- Herstart de iPad als de app nog steeds niet wil opstarten.

- Ga naar de AppStore en download indien beschikbaar een nieuwere versie van ibabs Pro.

Update:

Er speelt op het moment van schrijven (10-5-2016) een extra probleem wat een crash van de ibabs-app kan veroorzaken. Dit speelt na de update van ibabs Pro naar versie 2.0.10 in combinatie met een lage iOS versie.
Advies is dan ook om de iOS versie te updaten. Zie dit artikel over hoe iOS te updaten doen.

Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, neem dan contact op met ons.