Bug in iOS 9 maakt openen links in Safari onmogelijk

Een bug in iOS 9 zorgt ervoor dat gebruikers geen links meer kunnen openen met Safari. Het is op dit moment niet volledig duidelijk waar het probleem door veroorzaakt wordt. De klantenservice van Apple zegt dat het bedrijf aan een update werkt. Die moet binnen enkele dagen klaar zijn.

NB. Dit speelt niet op alle iPads met iOS 9, en iPads met een oudere iOS versie hebben hier geen last van.

Bron: tweakers.net Klik hier voor het hele artikel.

== Update ==

Apple heeft software-update iOS 9.3.1 beschikbaar gesteld, waarin het linkprobleem aanwezig in iOS 9.3 is opgelost.

Bezitters van een iPhone, iPad of iPod touch kunnen het probleem nu oplossen door de laatste update te installeren. Dit kan vanuit de instellingen van het toestel, of door het toestel met een computer met iTunes te verbinden.

Door de bug konden gebruikers links vanuit bepaalde applicaties niet openen. Het was niet mogelijk de links aan te klikken, of een tik op het scherm crashte de betreffende app.

Bron: Nu.nl Klik hier voor het hele artikel.