Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

FaceTime in één oogopslag

Met FaceTime kun je video- of audiogesprekken voeren met iedereen die beschikt over een iOS-apparaat of computer met FaceTime. Via de FaceTime-camera kan je gesprekspartner jou zien. Om jouw gesprekspartner iets van de omgeving te laten zien, schakel je over naar de iSight-camera aan de achterkant (niet op alle modellen beschikbaar).

Scherm waarin een FaceTime-videogesprek wordt gevoerd. In de linkerbovenhoek ziet u een kleine afbeelding van de persoon die het gesprek voert. Onder in het scherm bevinden zich de knop voor het uitschakelen van het geluid van de microfoon, de knop voor het beëindigen van een gesprek en de cameraknop.

 

FaceTime - acties tijdens het beeldbellen

Tijdens een FaceTime-gesprek kunt u schakelen tussen de camera's, de richting van de iPad wijzigen, het geluid van de microfoon uitschakelen, het beeld-in-beeld-venster verplaatsen, een andere app openen en het gesprek beëindigen.

Bij het openen van een andere app verdwijnt tijdelijk de FaceTime app naar de achtergrond, het beeld is weg, maar de (geluids)verbinding blijft actief.
D.m.v. de Thuisknop kun je schakelen tussen de apps.

 

> Zie ook: FaceTime op je apparaat instellen

> Zie ook: Geen beltoon bij FaceTime-oproep

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen