Notubox offline-modus aanzetten \ uitzetten

Notubox heeft een mogelijkheid om in offline-modus te werken. Dit kan fijn zijn indien er geen internetverbinding is en je toch in Notubox wilt werken. Echter, wanneer je wèl online wilt werken en wil synchroniseren om nieuwe documenten te ontvangen, dan wil je deze modus uitgezet hebben.

Hoe deze offline-modus AAN of UIT te zetten?

Dit kan op 2 manieren:

• In het beginscherm van Notubox indien je nog niet ingelogd bent.
    Hier zie je een schakelaar "offline werken".
    Kies hier desgewenst voor Aan (rood) om de offline-modus AAN te zetten OF kies hier voor Uit (grijs) om de offline-modus UIT te zetten zodat Notubox gaat synchroniseren.

• Wanneer je wel al ingelogd bent in Notubox:
  1. Ga in Notubox naar het Menu icoontje ≡ .

2. Ga in het menu onderaan naar Instellingen.

3. Druk bovenaan in het midden op [ Voorkeuren ] zodat het vakje rood wordt.

4. Onder de kop Voorkeuren staat "Werk offline" met een schakelaar.
    Schakel hier desgewenst de schakelaar op Aan (van grijs naar rood) om de offline-modus AAN te zetten OF
    Schakel hier desgewenst de schakelaar op Uit (van rood naar grijs) om de offline-modus UIT te zetten zodat Notubox gaat synchroniseren.