Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Met meerdere berichten werken

Een postbus met inkomende berichten waarin drie berichten worden weergegeven. Hiervan zijn er twee gemarkeerd.
  • Meerdere berichten tegelijk verwijderen, verplaatsen of markeren: Terwijl een lijst met berichten wordt weergegeven, tik je op 'Wijzig'. Selecteer de gewenste berichten en selecteer vervolgens de gewenste actie. Als je een vergissing maakt, schudt je de iPad even om de handeling ongedaan te maken.

  • Jouw e-mails ordenen in postbussen: Tik op 'Wijzig' in de lijst 'Postbussen' om een nieuwe postbus aan te maken, de naam van een postbus te wijzigen of een postbus te verwijderen. (Sommige standaard postbussen kunnen niet worden gewijzigd.) Er zijn verschillende slimme postbussen, zoals de postbus 'Ongelezen', waarin berichten van al jouw accounts worden weergegeven. Tik op de postbussen die je wilt gebruiken.

  • Een verwijderd bericht terugzetten: Open het bericht in de postbus 'Prullenmand' van de account, tik vervolgens op de mapknop en verplaats het bericht. Of, als je het bericht net hebt verwijderd, schudt je de iPad om de bewerking ongedaan te maken. Om de verwijderde berichten van al je accounts te zien, voeg je de slimme postbus 'Prullenmand' toe. Tik hiervoor op 'Wijzig' in de lijst 'Postbussen' en selecteer de postbus in de lijst.

  • Berichten archiveren in plaats van verwijderen: In plaats van jouw berichten te verwijderen, kun je ze ook archiveren, zodat je ze kunt bekijken wanneer dat nodig is. Selecteer 'Archief' via 'Instellingen' > 'E-mail, contacten, agenda's' > 'accountnaam' > 'Account' > 'Geavanceerd'. Om een bericht te verwijderen in plaats van te archiveren, houdt je je vinger op de knop 'Archiveer' en tikt je vervolgens op 'Verwijder'.

  • Een bericht verwijderen of archiveren zonder het te openen: Veeg naar links over een bericht en tik vervolgens op 'Prullenmand' of 'Archiveer'. Je kunt ook op 'Meer' tikken om een bericht te verplaatsen, te beantwoorden, door te sturen, als gelezen te markeren of naar de map 'Reclame' te verplaatsen.

  • Mails in de prullenmand bewaren: Je kunt aangeven hoe lang verwijderde berichten in de prullenmand moeten worden bewaard. Tik op 'Instellingen' > 'E-mail, contacten, agenda's' > accountnaam > 'Account' > 'Geavanceerd'.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk