Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

De volgorde van apps wijzigen

Apps op een andere plek zetten: Houd je vinger op een app in het beginscherm tot het symbool gaat bewegen. Vervolgens kun je de app verplaatsen door deze te slepen. Sleep een app naar een van de randen van het scherm om deze naar een ander beginscherm te verplaatsen of sleep een app naar het Dock onder in het scherm. Druk op de thuisknop om uw indeling te bewaren.

Een symbool dat aan de rechterkant van het scherm naar het volgende beginscherm wordt gesleept.
 
Een nieuw beginscherm aanmaken: Sleep tijdens het wijzigen van de volgorde van de apps een app naar de rechterrand van het meest rechtse beginscherm. De stippen boven het Dock geven aan welk beginscherm momenteel actief is.

Als je de iPad op uw computer hebt aangesloten, kun je het beginscherm ook aanpassen met iTunes. Selecteer de iPad in iTunes op uw computer en klik op 'Apps'.

De oorspronkelijke indeling herstellen: Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Herstel beginschermindeling' om de oorspronkelijke indeling van het beginscherm en apps te herstellen. Hierbij worden de mappen verwijderd en wordt de oorspronkelijke achtergrond hersteld.
 
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen