Overzicht van de iPad

iPad mini

De voorkant van de iPad mini in een oogopslag. Van rechts naar links bevinden zich de volgende onderdelen: de FaceTime-camera, het Multi-Touch-scherm, de thuisknop, de appsymbolen in het Multi-Touch-scherm en de statusbalk. De achterkant van de iPad mini in een oogopslag. Van rechts naar links bevinden zich de volgende onderdelen: de headsetaansluiting, de luidspreker, de Lightning-connector, de nanosimkaarthouder (op sommige Wi-Fi + 3G-modellen), de knop voor de volumeregeling, de zijschakelaar, de iSight-camera, de knop voor de sluimerstand en de microfoon.

iPad Air

De voorkant van de iPad in een oogopslag. Van rechts naar links bevinden zich de volgende onderdelen: de FaceTime-camera, het Multi-Touch-scherm, de thuisknop, de appsymbolen in het Multi-Touch-scherm en de statusbalk. De achterkant van de iPad in een oogopslag. Van rechts naar links bevinden zich de volgende onderdelen: de headsetaansluiting, de microsimkaarthouder (op sommige Wi-Fi + 3G-modellen), de Lightning-connector, de ingebouwde luidspreker, de knop voor de volumeregeling, de zijschakelaar, de iSight-camera, de knop voor de sluimerstand en de microfoon.