Belangrijke berichten weergeven

Scherm 'Postbussen' met daarin de postbus 'Inkomend' en een VIP-postbus met daarnaast een ster. De postbus 'Inkomend' bevat 217 berichten en de VIP-postbus bevat 3 berichten. Onderin vindt u de postbus 'Concepten'.

Belangrijke berichten verzamelen: Als je belangrijke personen toevoegt aan jouw VIP-lijst, worden de berichten van deze personen in de postbus 'VIP' weergegeven. Tik op de naam van de afzender in een bericht en tik vervolgens op 'Voeg toe aan VIP'. Om de postbus 'VIP' te tonen, tik je op 'Wijzig' in de lijst 'Postbussen'.

Een melding van belangrijke berichten ontvangen: In Berichtencentrum wordt een melding getoond wanneer berichten in jouw favoriete postbus of berichten van een VIP binnenkomen. Tik op 'Instellingen' > 'Berichtencentrum' > 'Mail'.

Een bericht markeren zodat je het later eenvoudig kunt terugvinden: Geef het bericht weer en tik op de markeerknop. Je kunt de weergave van de markering voor berichten wijzigen in 'Instellingen' > 'E-mail, contacten, agenda's' > 'Markeringsstijl'. Om de slimme postbus 'Gemarkeerd' weer te geven, tik je op 'Wijzig' in de lijst 'Postbussen' en tik je vervolgens op 'Gemarkeerd'.

Zoeken naar een bericht: Scrol naar boven in de berichtenlijst of tik boven in deze lijst om het zoekveld weer te geven. Met de zoekfunctie kun je zoeken in de adresvelden en het onderwerp en in de tekst van berichten. Om in meerdere accounts tegelijkertijd te zoeken, voer je de zoekactie uit vanuit een slimme postbus, zoals 'Alle verstuurde'.

Zoeken op tijdsbestek: Scrol naar boven in de berichtenlijst of tik boven in deze lijst om het zoekveld weer te geven en typ bijvoorbeeld "vergadering februari" om alle berichten uit februari te zoeken waarin het woord "vergadering" voorkomt.

Zoeken op berichtstatus: Om alle gemarkeerde, ongelezen berichten te lezen van personen in jouw VIP-lijst, type je "markeer ongelezen vip". Je kunt ook zoeken op andere berichtkenmerken, zoals "bijlage".

Reclame verwijderen: Tik op de markeerknop terwijl je het bericht hebt geopend en tik op 'Verplaats naar reclame' om het bericht naar de map 'Reclame' te verplaatsen. Als je een bericht per ongeluk hebt verplaatst, schud de iPad onmiddellijk om de bewerking ongedaan te maken.

Een favoriete postbus toevoegen: Favoriete postbussen worden boven in de lijst 'Postbussen' weergegeven. Om een favoriet toe te voegen, bekijk je de lijst 'Postbussen' en tikt u op 'Wijzig'. Tik op 'Voeg postbus toe' en selecteer de postbus die je wilt toevoegen. Voor jouw favoriete postbussen ontvangt je ook pushberichten.