Apple ID: het wachtwoord wijzigen

Lees hier hoe je het wachtwoord van een Apple ID wijzigt.

Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen.

1. Op uw iPad ga je naar de volgende pagina: appleid.apple.com/nl
  2. Klik op 'Beheer uw Apple ID' en log in.
  3. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging'.
  4. Klik onder 'Kies een nieuw wachtwoord' op 'Wijzig wachtwoord'.
  5. Voer het oude en nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord. Klik op 'Bewaar' wanneer je klaar bent.

De volgende keer dat je een functie of voorziening van Apple met Apple ID gebruikt, wordt je gevraagd in te loggen met het nieuwe wachtwoord van de Apple ID.

Deze informatie kun je ook terugvinden bij Apple:
http://support.apple.com/kb/HT5624?viewlocale=nl_NL