Cache directory leegmaken

Indien je langere tijd gebruik maakt van iBabs staan veel documenten lokaal op de iPad opgeslagen en nemen deze bestanden ook steeds meer ruimte in. Het zou kunnen dat de iPad hiervoor vol raakt en/of het niet meer mogelijk is een reservekopie te maken. In dit geval raden wij je aan de lokale cache directory van iBabs bestanden te legen. Alle documenten zullen lokaal verwijderd worden, waaronder ook (veel) documenten die je waarschijnlijk niet meer dagelijks bij de hand hoeft te hebben (lokaal op de iPad). Indien je deze weer wilt raadplegen kun je deze natuurlijk weer opnieuw inladen op de iPad.

Hoe leeg ik mijn lokale cache directory?

Hiervoor druk je op het pictogram Instellingen en vervolgens aan de linkerkant van het scherm ga je naar beneden. In dit rijtje komt vervolgens ook iBabs tevoorschijn en hier kies je voor de optie 'Cache directory legen'