Synchroniseren van concepten

Is het mogelijk om concepten te synchroniseren tussen iPad en workstation?

Het is technisch niet mogelijk om concepten aangemaakt op de iPad te synchroniseren met een Exchange werkomgeving / Outlook. Andersom is wel mogelijk; je kunt wel concepten opgeslagen op jouw workstation raadplegen op jouw iPad. je kunt wel het concept naar jouw zelf mailen om zo het concept op uw workstation te kunnen openen.

Waarom je twee conceptmappen kunt zien in Mail

In dit artikel wordt uitgelegd waarom je mogelijk een tweede conceptmap ziet wanneer je jouw -account gebruikt op jouw iPad.

Dit gebeurt wanneer je conceptberichten opslaat op zowel jouw computer als jouw iPad met een Microsoft Exchange-account.

Op jouw iPad is de conceptmap bovenaan de lijst mappen voor conceptberichten die zijn gemaakt op de iPad, maar die niet zijn verzonden. De conceptmap aan het einde van de mappenlijst is voor conceptberichten die zijn gemaakt en opgeslagen met een computer waarmee je toegang krijgt tot jouw Microsoft Exchange-account (met Microsoft Entourage of Outlook), maar die niet zijn verzonden.

Het Exchange ActiveSync-protocol maakt het niet mogelijk om conceptberichten die zijn gemaakt op de iPad op te slaan in de conceptmap op de Microsoft Exchange-server.