iPad langzaam na update naar iOS 7.0

Indien een van de volgende symptomen zicht voordoet kunt het het volgende proberen op Jouw iPad.

1. iPad is langzaam in het gebruik na het updaten van de iPad naar iOS 7.

2. Het verschijnen van letters en/of het gebruik van het toetsenbord is erg langzaam.

Optie 1: Updaten naar iOS 7.3

Op 22 oktober 2013 is er een update verschenen voor iOS 7.0 gebruikers. De laatste versie betreft iOS 7.0.3.
Wij raden je aan deze update te installeren aangezien hierin een aantal bugs en foutmeldingen zijn opgelost die zich in iOS 7.0 voordeden.

Optie 2: iPad volledig opnieuw opstarten

1. Voor het volledig opnieuw opstarten van je iPad moet je 2 handelingen tegelijkertijd uitvoeren.
  2. De thuisknop op het scherm van de iPad (met het vierkantje hierop) en de aan/uit- (sluimer-) -knop houdt je beiden 5 tot 10 seconden ingedrukt.
  3. Zodra het 'Apple' logo in beeld verschijnt kunt je beide knoppen loslaten.
  4. Jouw iPad zal nu opnieuw opgestart worden.

Optie 3: Herstellen van instellingen

Let op. Na het doorlopen van deze stappen dien je jouw persoonlijke iPad instellingen opnieuw in te stellen.
Jouw documenten en persoonlijke gegevens blijven behouden.

1. Ga op jouw iPad naar 'Instellingen' -> 'Algemeen' -> naar beneden scrollen -> 'Stel opnieuw in'.
  2. Je kiest hier voor de bovenste optie: 'Herstel alle instellingen'. Dit is de bovenste optie.
    Let op dat je niet kiest voor de optie 'Wis alle inhoud en instellingen -> hiermee gaat al je data verloren.

3. hertel-ipad.jpg
  4.  In het bevestigingsscherm klikt je nogmaals op 'Herstel'.
  5. Je iPad zal opnieuw opstarten en zich herstellen naar de standaardinstellingen. Er gaat geen data verloren.

Optie 4: Documenten / Gegevens uitschakelen in iCloud.

Let op: Na het uitschakelen van de documenten en gegevens in iCloud is er geen backup meer beschikbaar van jouw gegevens.

1. Ga op jouw iPad naar 'Instellingen' -> 'iCloud' -> aan de rechterkant schakelt je 'Documenten/gegevens' uit indien deze aan staat.
  2. Zou je nu kunnen beoordelen of jouw iPad beter en sneller reageert? Indien niet, gaat je dan verder met optie 2 (hieronder).
  3. Wij adviseren je mocht deze optie jouw probleem niet oplossen deze functie direct weer in te schakelen.