Scherm gebroken

Indien het scherm van jouw iPad is gebroken dient deze vervangen te worden. Maak hiervan zo spoedig mogelijk melding door contact met ons op te nemen, zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Zodra je melding bij ons is geregistreerd zullen wij je informeren waar je de iPad kunt inleveren, of waar je deze naartoe kunt sturen voor reparatie.

Omdat het al vervelend genoeg is dat je jouw iPad enkele dagen moet missen, bieden wij je, indien beschikbaar, een tijdelijke leen-iPad aan met daarop dezelfde instellingen als op jouw eigen iPad. Dit betekent dat je de beschikking hebt over al jouw eigen geïnstalleerde apps, notities maar ook mail en agenda. Op deze manier ondervindt je zo min mogelijk hinder door het missen van jouw eigen iPad en kun je jouw werkzaamheden gewoon voortzetten.